Låt Sorasan i Karleby piffa upp din gård med en renovering

Kontakta oss!

Har du planer på att förnya terrassen eller plattläggningen på gården i samband med dräneringsrenoveringen? Sorasan utför högklassiga renoveringsarbeten i Karleby och på andra ställen i Österbotten och Mellersta Österbotten både då det gäller dränering och gårdsförbättring. Vi förnyar terrassen och plattläggningen på gården. Dessutom gör vi mindre designprojekt av gårdens grönområden.

Vi betjänar både privatpersoner och husbolag. En hurdan terrass- och gård drömmer

du om? Berätta för oss så ska vi förverkliga renoveringen!

Kontakta oss

Renovering av hela gården

Vi förverkligar ditt behov av en totalrenovering av gården. I det ingår allt från  renovering av dräneringssystemet till trädgårdsdesign allt efter behov. Vi är noga med att arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och med miljöhänsyn. Som erfarna yrkesmän kan vi snabbt rätta oss efter de krav som din gårdsrenovering ställer. Vi tar oss gärna an utmaningar och reder smidigt ut krångliga problem. 

Gårds- och terrassrenoveringar ökar värdet på din fastiget

En väl gjord och stilfull renovering av gård och terrass ökar boendebekvämligheten och värdet på din fastighet. Redan en liten renovering av din gård och terrass ökar på trivsamheten. Med expertis inom renoveringsbranchen är vi bra på att rekommendera och välja hållbart material för Finlands varierande klimat. Kvaliteten är alltid ledstjärnan i all vår verksamhet och vi försöker ta fram kostnadseffektiva

lösningar.

Ring eller be oss ta kontakt!

Beställ en gårds-eller terrassrenovering av Sorasan

Välgjort arbete från början till slut

Vi gör nogranna gårds- och terrassrenoveringar allt från den första planeringen till slutfinishens alla detaljer.

Vi satsar på kundcentrerad service

Vi lyssnar och jobbar enligt dina önskningar och behov så att slutresultatet garanterat blir lyckat.

Vår yrkesskicklighet är garanti för god kvalitet

En lång arbetserfarenhet och en orubblig yrkesskicklighet garanterar ett välgjort arbete.

Bekanta dig även med våra övriga tjänster

Utöver gårds- och terrassrenoveringar gör vår långa yrkeserfarenhet att vi är bra på dräneringsarbeten och regnvattensystem. Vi använder moderna arbetsmaskiner för våra dräneringsrenoveringar. Vi gör även fönster-och dörrenoveringar av hög kvalitet. 


Vi betjänar i Österbotten och Mellersta Österbotten inom en radie på ca. 70 kilometer från Karleby. Vi berättar gärna mera om våra tjänster!

Se kontaktuppgifter