Piristä pihasi ilmettä piharemontilla – Sorasan palvelee Kokkolassa

Ota yhteyttä!

Suunnitteletko terassin tai pihalaatoituksen uusimista salaojaremontin yhteydessä? Sorasan Oy toteuttaa niin laadukkaat salaoja- kuin piharemontitkin Kokkolassa ja muualla Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Uusimme terassit ja pihalaatoitukset sekä teemme pienimuotoista viherrakentamista.

Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä. Kerro meille unelmiesi piha- ja terassiremontista, niin teemme siitä totta!

Ota yhteyttä

Kokonaisvaltaiset piharemontit

Toteutamme tarvitsemasi piharemontit kokonaisvaltaisesti. Hoidamme tarvittaessa remontit salaojista viherrakennuksiin. Työskentelemme aina turvallisuusmääräyksiä ja ympäristöä kunnioittaen. Kokeneina remontintekijöinä pystymme reagoimaan nopeasti piharemonttisi tarpeisiin. Otamme mielellämme haasteet vastaan ja ratkomme sujuvasti ongelmallisiakin kohtia.

Piha- ja terassiremontit lisäävät kiinteistösi arvoa

Laadukkaat ja hyvällä maulla tehdyt piha- ja terassiremontit lisäävät kiinteistösi arvoa sekä asumismukavuutta. Pienelläkin remontilla saat tehtyä pihastasi ja terassistasi entistäkin viihtyisämmät. Remontoinnin ammattilaisina osaamme myös suositella ja valita materiaaleja, jotka kestävät Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Kaikessa työskentelyssämme panostamme aina laatuun ja etsimme kustannustehokkaita ratkaisuja.

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö!

Tilaa piha- tai terassiremontti Sorasanilta

Huolellista työtä alusta loppuun

Piha- ja terassiremontit teemme huolellisesti, aina alun suunnitteluvaiheista viimeisteltyjen yksityiskohtien toteutukseen asti.

Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun

Kuuntelemme tarkkaan tarpeitasi ja toiveitasi, joiden mukaan etenemme. Näin varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Ammattitaitomme takaa laadun

Pitkä työkokemuksemme ja horjumaton ammattitaitomme takaavat laadukkaan työn jäljen.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Piha- ja terassiremonttien lisäksi olemme salaojien ja sadevesijärjestelmien kokeneita ammattilaisia. Toteutamme salaojaremontit nykyaikaisia työkoneitamme käyttäen. Kauttamme saat myös laadukkaat ikkuna- ja oviremontit


Palvelemme noin 70 kilometrin säteellä Kokkolasta Keski-Pohjanmaan ja muun Pohjanmaan alueella. Kerromme mielellämme myös lisää palveluistamme!

Katso yhteystietomme