Toteutamme laadukkaat ovi- ja ikkunaremontit Kokkolassa

Ota yhteyttä!

Sorasan Oy on laadukkaiden ovi- ja ikkunaremonttien varma tekijä. Palvelemme yksityisiä ja taloyhtiöitä Kokkolassa ja lähiseuduilla, noin 70 kilometrin säteellä Kokkolasta. 

Kerromme mielellämme lisää ja teemme maksuttoman remonttikartoituksen kohteessasi.

Ota yhteyttä!

Ikkuna- ja oviremontit kotimaisia tuotteita käyttäen

Myymme ja asennamme ikkunat ja ovet asiantuntevasti niin vanhoihin kuin uusiinkin kiinteistöihin. Voimme myös asentaa tuotteet paikoilleen, kun tilaat ne asennettuina.

Olemme perinteisen ja kotimaisen Oulux-tuotemerkin tehtaanedustajia alueellamme. Tilaamalla ikkunat ja ovet meiltä voit luottaa siihen, että tuotteet ovat korkealaatuisia ja työn jälki ensiluokkaista. Samalla tuet suomalaista työtä.

Oulux-ikkunat valmistetaan pitkällä perinteellä korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Kun tämä osaaminen yhdistetään alan uusimpiin tuotantomenetelmiin ja testattuihin materiaaleihin, on tuloksena laadukas ikkuna, joka kestää aikaa.

Oulux-ulko-ovet on tehty pohjoisiin olosuhteisiin, joissa materiaalilta
vaaditaan paljon. Laajasta mallistostamme löydät sopivan oven tarvitsemaasi kohteeseen. Autamme mielellämme käyttötarkoitukseesi sopivimpien tuotteiden valinnassa.

Kysy lisää!

Anna ikkuna- ja oviremontti ammattilaisen hoidettavaksi

Työskentelemme sovitussa aikataulussa

Olemme luotettava toimija. Työskentelemme aina varmasti sopimuksien ja sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Panostamme viimeisteltyyn työnjälkeen

Ikkuna- ja oviremontit kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, sillä niissä tarvitaan tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Voit luottaa huolelliseen työskentelyymme aina remontin suunnitteluvaiheesta lopputulokseen asti.

Kuuntelemme toiveitasi

Olemme rentoja ja joustavia remontoinnin ammattilaisia. Kuuntelemme toiveitasi ja tarpeitasi sekä ehdotamme mielellämme kohteeseesi parhaiten sopivia ratkaisuja.

Muut remonttipalvelumme

Ikkuna- ja oviremonttien lisäksi teemme myös tyylikkäät piha- ja terassiremontit sekä salaojaremontit vanhoihin kiinteistöihin tarvitsemassasi kohteessa. Palvelemme Kokkolan seudulla sekä muualla Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla. 

Katso yhteystietomme!