Vi utför dörr- och fönsterrenoveringar av hög kvalitet i Karleby

Kontakta oss!

Sorasan Oy är ett säkert val då det gäller renovering av fönster och dörrar av hög kvalitet. Vi betjänar privathushåll och husbolag i Karleby med omnejd inom en radie på ca. 70 kilometer från Karleby. 

Vi berättar gärna mera och och gör en gratis kartläggning av renoveringsbehovet hos dig. 

Kontakta oss!

Renovering med inhemska produkter i fönster och dörrar

Vi säljer och monterar sakkunnigt fönster och dörrar både i gamla och nya fastigheter. Om beställningen görs som färdig installation kan vi även utföra monteringsarbetet. 

Vi är en lokal fabriksrepresentant för det traditionella inhemska Oulux varumärket. Då du beställer fönstren och dörrarna av oss kan du lita på att produkterna håller hög klass och att arbetet är av prima kvalitet.Samtidigt understöder du finskt arbete. Oulux fönstren tillverkas med höga kvalitetskrav enligt en lång tradition. Kombinationen av expertis och nyaste produktionsmetoder i branschen samt utprovade material ger ett kvalitetsfönster som håller länge.

Oulux’ ytterdörrar är gjorda för ett nordiskt klimat som ställer speciella kvar på materialet. I vårt breda sortiment finner du säkert dörren som passar dig. Vi hjälper dig gärna att välja de produkter du behöver

Fråga mera!

Låt ett professionellt företag ta hand om fönster-och dörrrenoveringen 

Vi håller överenskommen tidtabell

Vi är en pålitlig aktör. Vi arbetar alltid enligt avtal och överenskomna tidtabeller.

Vi satsar på ett finslipat slutresultat 

Renovering av fönster och dörrar sker med fördel genom att anlita yrkesexpertis då det ju kräver nogrannhet och precision. Du kan vara säker på att vi gör ett grundligt arbete allt från de första planerna till slutfinishen.

Vi lyssnar till dina önskningar

Vi är lättsamma och flexibla renoveringsexperter. Vi hör på vad du har för behov och önskningar och kommer gärna med optimala förslag för att förverkliga ditt projekt.

Övriga renoveringstjänster

Utöver renovering av dörrar och fönster gör vi även snygga gårds-och terrassrenoveringar och, där det behövs, förnyande av dräneringssystem för gamla fastigheter..Vi är verksamma i Karleby området och annanstans i Österbotten och Mellersta Österbotten.  

Se våra kontaktuppgifter!